Одржана седница Скупштине "Мреже РЦ и ЦСУ Србије"

У Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Смедереву, 31.01.2019. год. одржана је редовна седница Скупштине "Мреже РЦ и ЦСУ Србије". Овом приликом поднет је извештај о раду Скупштине.Известилац је била председница Управног одбора " Мреже РЦ и ЦСУ Србије" и директорка ЦСУ Крагујевац Зорица Николић.

Главна тема Скупштине била је везана са статутарна питања, где је на предлог стручних сарадника запослених у Центрима за професионални развој једногласно донета одлука о проширењу чланова Управног одбора. Том приликом изгласани су следећи предложени кандидати:
 Из реда директора у Управни одбор "Мреже РЦ и ЦСУ Србије", изгласани су: Милена Вићевић, директорка РЦУ и Ненад Станојевић, директор ЦСУ Крушевац, док, стручне сараднике у Управном одбору заступају Владимир Средојевић из ЦСУ Крагујевац и Анка Ивановић из ЦСУ Лесковац.

Током трајања Скупштине изнети су бројни предлози који би требало да омогуће ефикаснију администрацију везану за процес извештавања о одржаним семинарима, који се достављаја ЗУОВ, где је поступак уноса документације пребачен на модераторе. Акценат је стављен на решавање проблема личних података корисника, због којих се отежава унос у Базу стручног усавршавања, а један од предлога је изнео Богдан Драмићанин, стручни сарадник у ЦСУ Крушевац, а то је да се омогући модераторима у Центрима да са сервера ЗУОВ генеришу све врсте извештаја које су им неопходни за анализу и израду стратегијских докумената.


Скупштина је констатовала пријем у чланство новог представника центара, Центра за образовање и развој „Мионица“. По завршетку Скупштине, одржан је краћи састанак новоформираног Управног одбора.


Скупштином је председавала , председница Управног одбора " Мреже РЦ и ЦСУ Србије" и директорка ЦСУ Крагујевац , а испред РЦУ, Скупштини су присуствовали: Милена Вићевић, директорка РЦУ и Ивана Јовановић, библиотекрка РЦУ.

КОНТАКТ ИНФО

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању

Немањина 52
31000 Ужице
Србија

Тел / Факс: 031/514-624
Телефон: 031/512-580
И-мејл: [email protected]

Веб сајт: www.rcu-uzice.rs

Месечни планови

Мај 2020
П У С Ч П С Н
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Најновији семинари

Нема догађаја

Акредитовани програми