Презентација " Савремена школска лабораторија" у Научном клубу РЦУ

Позивамо Вас да присуствујете презентацији компаније УНО-ЛУX НС.

Презентација ће бити одржана у Научном клубу РЦУ, 30. марта (четвртак) у 12:30 сати.

Пријављивање за учешће на презентацији је на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  до среде, 29. марта до 12 сати.

Након презентације биће организовано извлачење попуњених упитника и један од присутних наставника добиће на поклон УСБ и мајицу.

U nastavku mejla možete pogledati proizvode kompanije UNO-LUX NS.

Pored sopstvenog proizvoda LabKIT (http://labkit.education/), predstaviće i mernu opremu kompanije Vernier (http://www.vernier.com/) namenjenu radu u školskim laboratorijama i učionicama, kao i opremu za izučavanje obnovljivih izvora energije kompanije Horizon Educational (http://www.horizoneducational.com)

  • LabKIT je savremeno interaktivno učilo za izvođenje laboratorijskih vežbi iz biologije, hemije i termodinamike uz pomoć PC računara i senzora. Na PC računaru se pokreće program na srpskom jeziku koji vodi učenike kroz predefinisane eksperimente.  Uputstva za eksperimente su izradili nastavnici Matematičke gimnazije iz Beograda i predstavljaju metodološki zaokruženu celinu.

 

LabKIT je domaći proizvod koji je osvojio nagradu za deveto mesto na takmičenju za “Najbolju tehnološku inovaciju 2016”.

Pored prezentacije biće održana i mini obuka za rad sa uređajem LabKIT i kompletom za termodinamiku koji će biti stavljeni na raspolaganje svim zainteresovanim nastavnicima u prostorijama Naučnog kluba do 14. aprila. Nastavnici će u pomenutom periodu moći da dovedu učenike i da zajedno sa njima realizuju redovne i/ili dodatne nastavne aktivnosti.

Učenje će ponovo biti zanimljivo i uzbudljivo uz nastavu u prirodi i eksperimente iz biologije, ekologije ili poljoprivrede!

 

  • Kompanija Horizon Educational proizvodi  najmodernije komplete sa kurikulumom za izučavanje obnovljivih izvora energije - sunca, vetra, gorionih ćelija i vodoničnih baterija uz pomoć kojih je moguće električne uređaje pretvoriti u hibridne.

Upoznajte se sa tehnologijom koja će promeniti svet i pridružite se trci za očuvanje planete!

Asortiman kompanije UNO-LUX NS je jako zanimljiv i pre svega jedinstven. Danas kada svi poseduju računare, laptopove, tablete i pametne telefone kompanija UNO-LUX NS obezbeđuje tehnologiju koja integriše postojeće uređaje u savremenu laboratoriju.

Nastava iz prirodnih nauka u savremenim laboratorijama postaje zanimljiva, kvalitet usvojenog znanja se povećava i učenici su spremni za rad sa modernim uređajima koji se koriste u industriji.

КОНТАКТ ИНФО

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању

Немањина 52
31000 Ужице
Србија

Тел / Факс: 031/514-624
Телефон: 031/512-580
И-мејл: [email protected]

Веб сајт: www.rcu-uzice.rs

Месечни планови

Април 2020
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Најновији семинари

Нема догађаја

Акредитовани програми