Вести

Реализована радионица у организацији Школске управе Ужице

21. јануара у РЦУ, одржана је још једна радионица са циљем унапређивања инклузивне праксе у основним школама.

Радионица је реализована у оквиру активности које је планирала Школска управа Ужице у сарадњи са саветницима-спољњим сарадницама, Драгицом Ђуровић и Данијелом Ватазевић.

Радионици су присуствовали наставници разредне и предметне наставе који реализују наставу по ИОП-у из Ужица.

Одржан семинар Међупредметни приступ настави и учењу и развој компетенција ученика

Учитељи и наставници из ОШ Душан Јерковић из Ужица, 19.јануара у РЦУ, похађали су семинар Међупредметни приступ настави и учењу и развој компетенција ученика.

Ауторке семинара:Љиљана Левков, доктор наука; Јасминка Марковић, магистар, Центар за образовне политике; Биљана Стојановић, мастер образовних политика, Центар за образовне политике.

Циљ семинара: Јачање професионалних компетенција наставника за примену међупредметног приступа настави и учењу ради развијања међупредметних компетенција и изградње знања која превазилазе границе предмета.

Још један бесплатан курс Енглеског језика за наставнике у РЦУ

Агенција за едукацију INTERACTIVE И РЦУ, Вас позивају да се пријавите на четворомесечни бесплатан почетни курс енглеског језика A1.

Курс ће трајати од 2. марта 2020. године до 2. јула 2020. године и обухвата два часа недељно у трајању од сат времена. Курс ће се реализовати у РЦУ.

 

Зашто похађати курс?

Опширније...

Реализована радионица Планирање набавки за 2020.годину и Нови закон о јавним набавкама

17. јануара у РЦУ, реализована је радионица Планирање набавки за 2020.годину и Нови закон о јавним набавкама у организацији Семинара Србије и РЦУ.


Учесници радионице имали су могућност да кроз практичан рад прођу кроз све активности које очекују наручиоце при изради плана јавних набавки и усклађивању плана јавних набавки са новим Законом о јавним набавкама.


У првом делу радионице, учесници су имали могућност да кроз практичан рад прођу кроз све активности које очекују наручиоце при изради плана јавних набавки и усклађивању плана јавних набавки са новим Законом о јавним набавкама.

Одржана седница Управног и Надзорног одбора РЦУ

18. јануара у РЦУ, одржана је седница Управног и Надзорног одбора установе.


Седницу је водила Милица Лекић Спасојевић, председница Управног одбора РЦУ, а известилац је била, Милена Вићевић - директорка РЦУ.


На седници је усвојен Годишњи програм пословања РЦУ за 2020. годину; усвојене су измене финансијског плана установе за 2019. годину; донета је Одлука о формирању комисије за попис основних средстава; чланови Управног и Надзорног одбора су информисани о усклађивању Правилника о организацији и систематизацији радних места установе са Каталогом радних места.

КОНТАКТ ИНФО

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању

Немањина 52
31000 Ужице
Србија

Тел / Факс: 031/514-624
Телефон: 031/512-580
И-мејл: [email protected]

Веб сајт: www.rcu-uzice.rs

Месечни планови

Јануар 2020
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Најновији семинари

Нема догађаја

Акредитовани програми