Вести

Још један бeсплатан курс Енглеског језика за наставнике у РЦУ

Агенција за едукацију INTERACTIVE И РЦУ, Вас позивају да се пријавите на четворомесечни бесплатан почетни курс енглеског језика A1. 

Курс ће трајати од 4. марта 2019. године до 4. јуна 2019. године и обухвата два часа недељно у трајању од сат времена. Курс ће се реализовати у РЦУ.

Зашто похађати курс?

Ово је бесплaтaни нтерaктивaн курс енглеског језика зa одрaсле који се лaко прaти јер полaзи од основa и оспособљaвa Вaс кaко дa користите енглески језик у рaзличитим ситуaцијaмa:

  • увежбaвaћете говорне и вештине слушaњa и писaњa;
  • нaучићете основне појмове и обогaтити свој вокaбулaр;
  • почећете користити прaктичне примере из конверзaцијског енглеског већ од првог чaсa;
  • нaпредовaти уз помоћ редовних вежби, зaнимљивих лекцијa, зaдaтaкa, квизовa, тимског рaдa, игaрa и личних мотивaционих плaновa;
  • стећи добaр увид у основе грaмaтике и вокaбулaрa и тиме постaвити темељ зa дaље учење.

Овaј курс је пaжљиво осмишљен дa Вaм помогне дa стекнете основне језичке вештине које ће Вaм помоћи дa појaчaте своје сaмопоуздaње у додиру сa новим технологијaмa и сусрету сa генерaцијaмa које стaсaвaју у добa интернетa, мобилних aпликaцијa и неопходности рaзвојa више језичности.

Рок за пријаву за похађање курса је 28. јануар 2019. године. Пријаве примамо путем телефона 031/514 624 или путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Приликом пријављивања неопходно је да оставите Вашу мејл адресу и контакт телефон.

Путовање у Истанбул за запослене у образовању

ИСТАНБУЛ –  1.МАЈ  2019  /  3 НОЋЕЊА   

29.04- 04.05.2019.

 

СИМ ТУРС УЖИЦЕ И РЦУ ОРГАНИЗУЈУ ЗАЈЕДНИЧКО ПУТОВАЊЕ У ИСТАНБУЛ ЗА ЗАПОСЛЕНЕ У ОБРАЗОВАЊУ СА УКЉУЧЕНИМ  ЈЕДНОДНЕВНИМ БЕСПЛАТНИМ СЕМИНАРОМ ПО ИЗБОРУ У ПОНУДИ РЦУ У ТОКУ 2019. ГОДИНЕ.

 

                  Истанбул је једини град који се простире на два континента,  скоро 15 милиона становника. Истанбул  има три дела: стари европски(Стамбол), нови европски (Галат), који раздваја залив Златни  рог, и азијски који се налази са друге стране залива Босфор. Од великог броја џамија, издвајају се Аја Софија и Плава џамија. Аја Софија изграђена је за време  владавине византијског цара Јустинијана 537. године, као хришћански храм. Истанбул  има и два владарска дворца, седишта династије султана. Топкапи  је место на којем су султани и паше најдуже владали. Смештен је у самом врху  полуострва старог дела града, уз Аја Софију, са погледом на Мраморно море и Босфор. Данас је то музеј изузетне  вредности и значаја у коме  је изложено богатство онога доба.  Истанбул  спада међу највеће градове Европе и света ,  а по својој важности за културу и историју, сврстава се у сам врх попут Рима, Лондона или Париза.

Опширније...

Презентација Еразмус + пројекти у РЦУ

Поштовани,

 

Позивамо Вас на презентацију Еразмус + пројекти: могућности за међународну сарадњу, која ће се одржати у РЦУ у петак, 28. 12. 2018. године у 19 часова.

Еразмус + амбасадор Олгица Спасојевић представиће могућности за учешће школа и предшколских установа у овогодишњем конкурсном року и пренети искуства из пројеката реализованих у претходној школској години.

Састанак Актива директора ужичких основних школа у РЦУ

У петак, 23.новембра у РЦУ, одржан је састанак Актива директора ужичких основних школа. 


Састанак је водила председница Актива, Станимирка Смиљанић Раонић.

 
Директорка РЦУ, Милена Вићевић, је присуствовала састанку, и том приликом је представила програм рада РЦУ као и предлоге за будућу сарадњу.

КОНТАКТ ИНФО

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању

Немањина 52
31000 Ужице
Србија

Тел / Факс: 031/514-624
Телефон: 031/512-580
И-мејл: office@rcu-uzice.rs

Веб сајт: www.rcu-uzice.rs

Месечни планови

Октобар 2019
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Акредитовани програми