ПРАГ И ДРЕЗДЕН - 2 НОЋЕЊА- ЈЕСЕН 2017

АМИГО ТРАВЕЛ УЖИЦЕ И РЦУ ОРГАНИЗУЈУ ЗАЈЕДНИЧКО ПУТОВАНЈЕ У ПРАГ ЗА ЗАПОСЛЕНЕ У ОБРАЗОВАЊУ СА УКЉУЧЕНИМ ЈЕДНОДНЕВНИМ БЕСПЛАТНИМ СЕМИНАРОМ ПО ИЗБОРУ У ПОНУДИ РЦУ ЗА ПРЕДСТОЈЕЋУ ШКОЛСКУ ГОДИНУ.
09.11/13.11.2017.

Праг - магични град, златни град, град стотину торњева... Град највеце историјске вредности са дугом традицијом... Настао је и развијао се на раскрсници путева у срцу Европе. Праг је главни привредни, економски и културни центар Чешке Републике. Историјски центар града је под заштитом УНЕСЦО-а. У својим делима Праг су описали многи уметници из различитих епоха као што су Беџих Сметана, Антоњин Дворжак и Франц Кафка, а његовим улицама су се шетали и Моцарт, Ајнштајн и Никола Тесла. Време је да се његовим улицама прошетате и Ви!

ПРОГРАМ ПУТОВАЊА:


1. дан (Цетвртак) УЖИЦЕ - БЕОГРАД - Полазак аутобуса из Ужица са паркинга код стадиона у 14:00х, а из Београда у 19:00х са паркинга Блок 42 (преко пута ОТЦ Бувљак) . Лагана вожња према граници са Мађарском уз успутна задржавања ради одмора и обављања граничних формалности. Ноћна вожња кроз Мађарску и Словачку са паузама за одмор.


2.дан (Петак) ПРАГ– ХРАДЧАН Долазак у Праг у преподневним сатима. Одлазак на разгледање Храдчана уз пратњу стручног водича. Најтоплије препоручујемо удобну обућу јер, срце старог Прага обилазимо пешице. Пролазимо поред Страховског манастира у ком је чувена библиотека, прелепе Лоретанске цркве, Прашког дворца Храд, ући ћемо у катедралу Св. Вита, старе краљевске палате, базилике Св. Ђорђа, и уколико група жели проћи кроз Златну улицу и по изласку из зидина видети Праг као на длану. Лагано ћемо отићи до Карловог моста да при самом почетку моста бацимо поглед на нашу амбасаду а затим се упознамо са статуама Карловог моста. На средини моста придружићемо се милионима туриста и замислити жељу загледани у Влтаву, а онда наставити према старом језгру Прага и до Староместских намести са чувеним астрономским сатом Орлој. Смештај у хотел. Одмор од пута и у вечерњим сатима одлазак до центра градским превозом уз пратиоца групе. Препоручујемо факултативну вожњу бродом по Влтави или слободно време за индивидуална разгледања и шетњу. Ноћење.


3.дан (Субота) ПРАГ – ДРЕЗДЕН (факултативно) Доручак. Полазак за Дрезден са стручнимлокалним водичем на српском језику и по доласку слободно време за упознавање са барокним грађевинама овог града. Повратак у Праг. Слободно времеза индивидуалне активности.. Препоручујемо и факултативни одлазак на вечеру у неку од чувених прашких пивница. Ноћење.


4. дан(Недеља) ПРАГ– КАРЛОВЕ ВАРИ (факултативно)-БЕОГРАД-УЖИЦЕ Доручак. Напуштање хотела и слободно време до поласка за Србију или факултативни одлазак у Карлове Вари уз успутну паузу у Крушевицама где можете пробати познато пиво или купити сувенире. По доласку у Карлове Вари обилазак чувене бање и њених колонада а затим слободно време за индивидуална разгледања и шетњу. Повратак у Праг и слободно време до поласка за Београд. Лагана вожња са успутним паузама по потреби групе и за обављање граничних формалности.


5.дан (Понедељак) БЕОГРАД Долазак у Београд у подневним сатима.

ЦЕНА АРАНЖМАНА: 89 € ( излети факултативно – цене излета су у програму путовања)
129 € ( са укљученим пакетом свих излета)

(плаћање у динарској противвредности по продајном курсу банке Интеса на дан уплате)


Доплате :
доплата за 1/1 је 40 еур ( за два ноћења )

У ЦЕНУ АРАНЖМАНА ЈЕ УРАЧУНАТО:

- Превоз аутобусом туристичке класе (високоподни или доубле децкер, аудио/видео опрема, клима/грејање) на наведеној релацији

- Смештај у хотелу ГЛОБУС*** у двокреветним и трокреветним стандардним собама (телефон, ТВ, ТWЦ) у Прагу на бази 2 ноћења са доручком (доручак - шведски сто).

- Услугу локалног водича у Прагу

-Трошкове организације и вођства пута

У ЦЕНУ АРАНЖМАНА НИЈЕ УРАЧУНАТО :

Факултативни излети (минимум за реализацију излета је 25 пријављених путника, могуће је реализовати излете и уз мањи број пријављених путника уз њихову сагласност за корекцију цене), улазнице за разгледања Прага: разгледање Храдчана подразумева обилазак јавних делова где нема улазница, излет за Карлове Варy – 25 €, излет за Дрезден 30 €, крстарење Влтавом 1 сат – 10 €
Путно здравствено осигурање од 5 € по особи у динарској противвредности по продајном курсу ПроЦредит банке на дан уплате.
Индивидуални трошкови путника

СМЕШТАЈ


ХОТЕЛ ГЛОБУС 3* У ПРАГУ : налазе у сирем центру града. Хотел поседује двокреветне собе и двокреветне са помоцним лезајем. Свака соба има ТWЦ, телефон и телевизор. Услуга у хотелу у Прагу је ноцење са доруцком, доруцак - шведски сто. Удаљен је од центра града 6 км. И стизе се метроом линијом који стаје у близини хотела и иде до центра „Вацлавске Намести“ за цца 15 мин. Остали хотели из понуде (Олимпик, Кристал,Астра, Глобус, А&О МЕТРО СТРИЗКОВ, Амедиа Еxпресс...).ТАЦНО ИМЕ ХОТЕЛА ПУТНИЦИ ЦЕ ЗНАТИ 5 ДАНА ПРЕД ПУТ И БИЦЕ ОБЈАВЛЈЕНО НА САЈТУ АГЕНЦИЈЕ.

РОК ЗА ПРИЈАВУ: до 15.09.2017. приликом пријаве навести за који се програм путник одлучује .

Минимум путника за реализацију програма је 65.

НАЧИН ПЛАЋАНЈА:
Готовинско плаћање : 25 еур приликом резервације,остатак 15 дана пре почетка аранжмана.
На рате: могућност плаћања 25 еур приликом резервације остатак чековима или административном забраном до марта 2018.
У случају промена на монетарном тржишту или тржишту роба и услуга или недовољног броја пријављених путника, Организатор путовања задржава право корекције цена, измене програма или отказа путовања најкасније 5 дана пре почетка путовања.


Уз овај програм важе општи услови организатора путовања ТА“ПАРТY ТРАВЕЛ“, Чмићева 2, лок 139. У сарадњи са Амиго травел доо Ужице лиценца ОТП 30/2010 од 01.02.2010.

НАПОМЕНА ЗА ХОТЕЛ: Потписивањем Уговора о путовању странка прихвата сваки хотел одговарајуће категоризације и описа наведеног у Програму путовања. Организатор одмах по званичној потврди резервације од стране партнера( најкасније 2 дана пред пут).

ВИЗЕ:
- Сви путници, држављани Србије, који поседују нове биометријске (црвене) пасоше, осим држављана са пребивалиштем на територији Косова,могу путовати БЕЗ ВИЗА у складу са одлуком Савета Министара ЕУ. Стари (плави) пасоши престали су да важе 31.12.2011. године. Грађани са пребивалиштем на територији Косова, визу су дужни да прибаве лично аплицирајући за исту у складу са захтевима Конзулата земље у коју путују. Агенција не сноси одговорност у случају да пограничне власти онемогуће путнику улаз на територију ЕУ
- Препоручује се путницима да се о условима уласка у земље ЕУ (потребна новчана средства за боравак, здравствено осигурање, потврде о смештају...) информишу на сајту Делегације ЕУ у Србији www.еуропа.рс или у амбасади или конзулату земље у коју путују и кроз које пролазе.
Организатор не сноси одговорност и није дужан упознати путнике држављане других држава на услове (визне, царинске, здравствене и др.) који важе за одредишну или транзитну земљу, већ је обавеза страног држављанина да се информише код надлежног конзулата и да Путник сам потребне услове и исправе обезбеди благовремено и уредно.

НАПОМЕНЕ У ВЕЗИ СМЕШТАЈА:

- Званична потврда хотела у ком ће бити обезбеђен смештај на бази наведене услуге,добија се најраније 2 дана пред полазак.У смештајне објекте се улази првог дана боравка од 16:00 часова (постоји могућност ранијег уласка), а напуштају се последњег дана боравка до 09:00 часова.
- Смештај из ове понуде регистрован је, прегледан и стандардизован од стране Националне туристичке асоцијације земље у којој се налази. Опис дестинација и смештаја доступан је у агенцији или на wеб-страници www.партyтравел.рс
- У појединим смештајним објектима трећи и четврти лежај могу бити помоћни. Димензија и излгед помоћног лежаја зависе од могућности смештајних објеката, може бити софа на развлачење, али је углавном стандардне величине.
- Описи смештајних објеката су информативног карактера. За евентуална одступања и квалитет услуге у оквиру смештајних објеката, организатор путовања не сноси одговорност, јер то искључиво зависи од смештајних објеката
- Неки од допунских садржаја смештајних објекта су доступни уз доплату. Постоји могућност одступања и промена око доступности неких садржаја, јер искључиво зависе од смештајних објеката (нпр. сеф, паркинг, мини-бар, ТВ, клима уређај...)

НАПОМЕНЕ У ВЕЗИ ФАКУЛТАТИВНИХ ИЗЛЕТА:

Факултативни излети нису обавезни део програма и зависе од броја пријављених путника. Цена се углавном састоји од трошкова резервације, превоза, водича, улазница, организације... Термини факултативних излета су променљиви и зависе од слободних термина по локалитетима, броја пријављених путника и објективних околности.

ОПШТЕ НАПОМЕНЕ:

Путник је дужан проверити 1 дан пре путовања тачно време, место поласка и назив хотела
За све информације дате усменим, телефонским или електронским путем агенција не сноси одговорност. Валидан је само писани програм путовања истакнут у просторијама агенције.

Организатор путовања задржава право промене програма путовања услед непредвиђених објективних околности (нпр. гужва на границама, гужва у саобраћају, затварање неког од локалитета предвиђеног за обилазак...)
Свака промена програма путовања од стране самог путника у току путовања, а уз сагласност представника агенција не представља измену уговореног програма
Потписивањем уговора путник је дужан да прихвати место у аутобусу, које му додели агенција и накнадне измене нису могуће.
Организатор путовања може променити уговорену цену ако је после закључења уговора дошло до промена у ценама хотела,тарифама превозника,поремећаја и промена на монетарном тржишту или тржишту роба и услуга.
Код аутобуских аранжмана предвиђене су паузе ради успутног одмора на око 3 до 4 сата вожње. Заустављања су на успутним стајалиштима или бензинским пумпама, а у зависности од услова на путу и расположивости капацитета стајалишта
Потписник уговора о путовању или представници групе путника обавезни су да све путнике упознају са уговореним програмом путовања, условима плаћања и осигурања, као и Општим условима путовања организатора путовања
Због поштовања сатница предвиђених програмом путовања, као и поштовања времена осталих путника из групе, не гарантујемо могућност задржавања на граници која представља излазак из Европске Уније, ради овере рачуна и повраћаја пореза из Европске Уније (ТАX ФРЕЕ)
Малолетни путници приликом путовања морају имати оверену сагласност родитеља
Сва времена у програмима путовања су дата по локалном времену земље у којој се борави

Аранжман је рађен на бази од минимум 65 пријављених путника и услед недовољног броја путника организатор путовања има право отказа путовања, најкасније 5 дана пре термина поласка.
Молимо Вас да пажљиво прочитате Опште услове путовања.

Организатор путовања је Туристичка агенција „ПАРТY ТРАВЕЛ“- а, Лиценца ОТП 57/2016 издата 09.03.2016. године.
Уз овај програм важе Општи услови путовања организатора путовања.

Ценовник бр.1. од 02.08.2017

КОНТАКТ ИНФО

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању

Немањина 52
31000 Ужице
Србија

Тел / Факс: 031/514-624
Телефон: 031/512-580
И-мејл: [email protected]

Веб сајт: www.rcu-uzice.rs

Месечни планови

Септембар 2020
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Акредитовани програми