Вести

Радионице цртања и сликања у РЦУ

Доцент др методике наставе ликоковне културе Педагошког факултета у Ужицу, Кристинка Селаковић, сваког уторка у вечерњим сатима у РЦУ, реализује креативне радионице цртања и сликања за децу узраста од седам до једанаест година.

Одржан састанак Мреже РЦ/ЦСУ Србије

8.септембра у Центру за стручно усавршавање у Чачку, одржан је састанак директора центара у оквиру Мреже Регионалних центара и Центара за стручно усавршавање Републике Србије. На састанку је направљен план рада Мреже за предстојећи период као и договор око сарадње на пројектима чији је Мрежа партнер. Састанку је присуствовала, Милена Вићевић, директорка РЦУ.

Представници Швајцарске канцеларије за развој и сарадњу (SDC) посетили РЦУ

Представници Швајцарске канцеларије за развој и сарадњу (SDC) у оквиру посете Граду Ужицу, обишли су и РЦУ као установу која је основана кроз пројекат Стручног усавршавања образовног кадра (Professional Development Project – PDP), захваљујући меморандуму о разумевању, потписаном 24. јула 2003, између влада Швајцарске - Агенције за развој и сарадњу (SDC) и Републике Србије - Министарства просвете.

Сарадња ГФК Слобода Ужице и РЦУ

У контексту сарадње ГФК Слобода Ужице и РЦУ, 4.августа РЦУ је посетио, Мића Рељић, фудбалер ГФК Слобода и том приликом се састао са Миленом Вићевић, директорком РЦУ.

Одржана Скупштина Мреже РЦ и ЦСУ Србије

У четвртак, 17. јуна 2021. године, у Крагујевачком дечјем одмаралишту на Копаонику одржана је Скупштина Мреже РЦ и ЦСУ Србије.
 
Том приликом, директор Центра за образовање Крагујевац , Никола Спасић, уручио је РЦУ захвалницу за успешну сарадњу и допринос у раду Центра за образовање Крагујевац.
 
У име РЦУ, захвалницу је примила, Милена Вићевић, директорка РЦУ и чланица Управног одбора Мреже РЦ /ЦСУ Србије.
 
Скупштини је присуствовала и Ивана Јовановић, истраживач за унапређење образовања РЦУ која је и чланица Скупштине Мреже. 
 
Поред извештаја са конференције „Актуелности у образовном систему Републике Србије 3" направљени су стратешки планови за даљи рад и активности Мреже РЦ и ЦСУ Србије.
 
Посебан гост на овој Скупштини био је наш драги сарадник и бивши директор Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево Борко Јаношевић који је презентовао рад Мреже у протеклих десет година.
 

КОНТАКТ ИНФО

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању

Немањина 52
31000 Ужице
Србија

Тел / Факс: 031/514-624
Телефон: 031/512-580
И-мејл: office@rcu-uzice.rs

Веб сајт: www.rcu-uzice.rs

Месечни планови

Октобар 2021
П У С Ч П С Н
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Акредитовани програми